Nieuws

Nieuwsoverzicht

Groepen 7-8 - Stichting HVC

Geplaatst op 15 november 2023

Groepen 7 en 8 kregen een gastles van Stichting HVC. Zij helpen vervolgde christenen in landen waar geen vrijheid is. We hadden een bijzondere bezoeker. Dhr. Lee uit Noord-Korea is een gevluchte christen die veel meegemaakt heeft. Middels een zoom-verbinding met een tolk werd een prachtig verhaal aangehoord. Het was best indrukwekkend…

Aan jou de keus!

Geplaatst op 10 november 2023

In de afgelopen week zijn de leerlingen van groep 6 t/m 8 druk bezig geweest met het project 'Aan jou de keus!'. Zij richtten hun eigen partij op, bedachten hun standpunten en maakten promotieflyers. Vrijdag presenteerden de partijen zich door een speech en het beantwoorden van vragen. Daarna kon er volop gestemd worden. Leerlingen van de groepen 4 t/m 8 en juffen en meesters brachten hun stem uit. De partij 'De Alles Kan School' is als winnaar uit de bus gekomen. Kijkt u mee naar hun filmpje?

De schoollunch

Geplaatst op 07 november 2023

Onze jaarlijkse 'schoollunch' stond weer op het programma. En dat viel goed in de smaak! Kijkt u gezellig even mee naar de foto's?

De kleuters speuren in het bos

Geplaatst op 24 oktober 2023

Het is herfst! Natuurlijk konden wij het niet laten om met alle kleuters op speurtocht te gaan naar het bos in Nederhemert-Zuid. Samen met papa's en mama's zijn we op pad gegaan. Toen we weer terug kwamen op school, hadden een paar ouders heerlijke pannenkoeken gebracht. Met ons allen hebben we daarvan gesmuld! Hartelijk bedankt voor alle hulp hoor!

Gastles Unicef in groep 8

Geplaatst op 24 oktober 2023

Groep 8 hoorde vandaag over kinderrechten. Een medewerker van Unicef kwam op school op ons daar meer over te vertellen. Wat zijn kinderrechten en wat betekent het voor ons? Daarna hebben we een poster gemaakt met daarop de kinderrechten die wij belangrijk vinden. Die krijgen een mooi plekje in ons lokaal!

Afsluiting Kinderboekenweek: heerlijke high tea's

Geplaatst op 13 oktober 2023

Vandaag was de laatste dag van de Kinderboekenweek. Deze sloten wij af met een heerlijke high tea en alle klassen deden mee! Wat hebben we gesmikkeld en genoten zeg. Hartelijk bedankt hoor!

Groep 6a viert feest!

Geplaatst op 11 oktober 2023

Vandaag was het een feestelijke dag in groep 6a. De juffen vierden hun verjaardag! We hebben onze eigen taart gemaakt, deden krantenmeppertje en speelden bingo. Kortom, het was een gezellige dag. Ook werden de juffen verwend met prachtige cadeaus, heel erg bedankt!

Speurtocht door Gameren

Geplaatst op 10 oktober 2023

Als onderdeel van de Kinderboekenweek hebben de leerlingen van de groepen 6 t/m 8 een speurtocht gedaan door Gameren, op zoek naar huizen met een aantal detailfoto's op zak. De leerlingen van de groepen 3 t/m 5 wandelden ook een mooie route door het dorp en deden leuke spelletjes bij verschillende kinderen thuis. Gezellig!

Groep 1 - De beer uit Artis

Geplaatst op 04 oktober 2023

Op Dierendag was het best wel spannend in groep 1. Daar was namelijk de beer die uit dierentuin Artis was ontsnapt! Zelfs de directeur van Artis belde of hij bij ons was... Nou, omdat het echt een hele lieve beer is, houden we de beer graag bij ons. We hebben hem geknuffeld, hij deed goed mee met ons in de klas en speelde gezellig met ons. De juffen hoefden zo niet zo veel te doen en konden achterover leunen... ;)

Dierendag!

Geplaatst op 04 oktober 2023

Vandaag is de Kinderboekenweek gestart. Dat konden wij mooi combineren met Dierendag! Aan het einde van de morgen gingen we allemaal naar buiten, op zoek naar de lieve en mooie dieren op het schoolplein. Kuikentjes, honden, katten... Groot en klein, lief en stoer.

Groep 7 viert de verjaardag van de juf

Geplaatst op 27 september 2023

De afgelopen maanden is druk nagedacht over een nieuwe huisstijl. Daarbij hoort natuurlijk ook een groot nieuw logo bij de entree van onze school. Dinsdagmiddag hebben wij een feestelijk moment gehad met onze leerlingen en ouders. Kijkt u nog even mee?

Aan het werk in groep 3a

Geplaatst op 06 september 2023

Groep 3a is al lekker gestart. Kijk eens hoe hard ze kunnen werken!

De onthulling van ons nieuwe logo

Geplaatst op 29 augustus 2023

De afgelopen maanden is druk nagedacht over een nieuwe huisstijl. Daarbij hoort natuurlijk ook een groot nieuw logo bij de entree van onze school. Dinsdagmiddag hebben wij een feestelijk moment gehad met onze leerlingen en ouders. Kijkt u nog even mee?

Ons schoolgebouw

Geplaatst op 29 augustus 2023

Het prachtige weer nodigde ons uit om een aantal foto's van ons schoolgebouw te maken. Fijn dat we hier zo'n mooie plek hebben. Aan de Delkant, midden in het dorp, naast het hertenkamp. Ook zijn we blij met ons ruime schoolplein.

Een kijkje op school

Geplaatst op 28 augustus 2023

Het mooie weer nodigde ons uit om een aantal foto's van ons schoolgebouw te maken. Fijn dat we hier zo'n mooie plek hebben. Aan de Delkant, midden in het dorp, naast het hertenkamp

"De school heeft oog voor de ontwikkeling van het kind en laat voldoende ruimte om het kind ook echt kind te laten zijn."

Ouder