Vacaturepagina

Vacatures

Wij zijn op zoek naar betrokken en gekwalificeerde (startende) leerkrachten die zich vanuit hun persoonlijke overtuiging op onze school willen inzetten. Beschik jij over de kennis en talenten om kwalitatief hoogstaand christelijk onderwijs te bieden? Bekijk dan ons actuele vacature-aanbod.

Bedankt voor je interesse om te werken op de School met de Bijbel in Gameren.
Op dit moment hebben wij geen vacature(s).

Stichting De Planthof

Onze school valt onder De Planthof: een stichting die bekendstaat als een aantrekkelijke werkgever en medewerkers goede arbeidsvoorwaarden, begeleiding en ontwikkelingsmogelijkheden biedt. Personeel wordt beloond conform de CAO Primair Onderwijs.

Invaller, zij-instromer of stagiair?

Wil je werken als invalleerkracht op onze basisschool, overweeg je over te stappen naar het onderwijs of volg je de PABO of een opleiding tot onderwijsassistent en zoek je een stage? Neem dan contact op met onze locatiedirecteur dhr. M.Th.J. Roest via 0418-561899 of info@schoolgameren.nl. We bespreken graag de mogelijkheden met je voor invalwerk, een zij-instroomtraject of een stage.

"Alles is goed georganiseerd en er heerst een gezellige sfeer. De school gaat mee met de nieuwe ontwikkelingen om de leerlingen zo goed mogelijk onderwijs te geven"

Ouder